Moderátoři: smith

Nerád otravujem tých, ktorí si to nezaslúžia, ale nemôžem sa skontaktovať s týmto "íšopom" ...
Príčina je jednoduchá:
Moja zaplatená objednávka zo 7.12.2010 (č. 00695) nebola dodnes vybavená, na moje maily neprichádzajú žiadne odpovede ani vysvetlenia.
Ocením každú radu ako ďalej postupovať.
Dikes.

Dík, toto je aj na stránke. Na druhej strane, pokiaľ mi íšop pošle výzvu na zaplatenie mailom, mal by maily aj prijímať ...
Z toho mi ďalej vyplýva, že pokiaľ si niečo objednám v íšope, tak mám potom ešte zatelefonovať a potom pre istotu aj napísať list (nebudem potrebovať aj notárom overenú kópiu potom ?).
Zatiaľ som niečo také ešte nikdy nemusel urobiť ... každý íšop mal zatiaľ na svojej stránke funkčné maily, možno preto, aby mohol so svojimi zákazníkmi normálne komunikovať.
Celkovo mi je to čudné, pretože tá moja objednávka bola len za 38.29 € ... iba ak by vybavovali až objednávky nad 40 € :-)

Písal si, že nevieš ako ďalej postupovať. Ja pokiaľ mám nejaký problém, je jedno či je to e-shop, predajca, alebo kupujúci v elektronickej aukcii, vždy telefonujem. No a tuná zrejme nejaký problém je, alebo nie? Pokiaľ ti neodpovedajú na poštu, tak ja by som telefonoval, či sa niečo deje. Neviem prečo s tým máš problém. Snažil som sa poradiť, ako by som postupoval ja, ale kľudne môžeš poslať aj list fyzicky, potom však daj urobiť aj tú notárom overenú kópiu...

Archypov, ja v pondelok urobím obidve tie veci. Teda najskôr im zatelefonujem a ak by to k ničomu nebolo, tak im napíšem.
Chápem, že ako moderátor si sa do toho pustil a rozumiem aj tomu, že máš z mojej odpovede "zmiešané pocity".
Ja mám zmiešané pocity z tej objednávky.
Išlo mi aj o to, či niekto za posledné mesiace niečo v tomto íšope kúpil, že by sa trebárs ozval a napísal, že všetko bolo OK ...
... a že isto preháňam a zbytočne sa strápňujem ... že predsa ak niekto obchoduje s drahými kovmi tak je (zvlášť teraz) on-line denne a popri tom si pozrie aj mail ... že systém íšopu upozorňuje svojho majiteľa na to, že pribudla nová objednávka a že potom sleduje, či na účte pribudli nejaké peniaze a ak nepribudli, tak ich urguje ...
ja mám proste pocit, že ten obchod nejestvuje :-D

comes:
no stress..
fakt boli sviatky, ja osobne som tiez na svoju robotu (nemyslim mince) kaslal tak min. 2 tyzdne.
zavolaj zajtra naobed, pekne pozdrav, a ze pane, ako sa veci majuu..
a typek vysvetli, a zistis ze nic sa nedeje.
nemam sice s nimi skusenosti, ale vyzeraju na zavedenu firmu.
proste sa im toho asi len nakopilo.
a ak mas O2, hovor mas v cene hovoru na slovensku.
jacisin76@yahoo.com

Vzhledem k tomu, ze je tu sberatelske forum a ne forum obchodniku s replikami, tak odhaduju, ze moc lidi tady od Antiquanovy nekupuje a tim padem s nimi ani nebudou mit zkusenosti.
Funguji urcite (maji reklamy v Zive historii a dalsich casopisech, kam se clovek podiva), otazkou je, jak funguji internetove (nekteri lide ho proste berou jako nutne zlo a pak staci aby mel nekdo dovolenou...), samozrejme profesionalni to neni. Taky se muze stat, ze ma problem mail server, maily chodi do spamu apod. Jinak bych si tipl, ze maji zakazek posledni dobou az nad hlavu, na Aukru se cim dal casteji objevuji ruzne upravene repliky od nich, ktere pak neznalci kupuji jako prave mince..
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.