Moderátoři: smith

To je všetko možné ... zatiaľ mám viacmenej negatívnu skúsenosť niekoho, kto sa mi ozval tu http://www.burza-minci.com/node/8388#comment-15445
Ja som to "kúpil", alebo skôr objednal s tým, že moje ženy doma dostali taký džipsy nápad, že budú nosiť mince na retiazke ... dokonca po mne chceli aby som navŕtal diery do mincí v mojej zbierke a to viete, že si vybrali akurát z najlepších kusov ... aj tak som to nedokázal ... tak som týmito nákupom strieborných replík chcel predísť devastácii svojej zbierky :-)
Odvtedy zohnal som už celkom slušný XV grajciar, ktorý už mal "historickú dieru" a tak som čiastočne za vodou ... (dokonca sa mi trošku sťažuje manželka, že je to dosť ťažká minca :-D ... a to pôvodne chcela na krku vláčiť toliar ...
Tak v pondelok ...

Zásielku mám doma.
Prišla dnes aj s ospravedlnením za oneskorené odoslanie.
Prímam.
Dátum podania zásielky bol 13.I.2011 (teda bolo to odoslané po troch mojich urgenciách z 21. a 29.XII. 2010 a 10.I.2011 ...), keby bol predajca zároveň s odoslaním tovaru, túto vec zadal do svojho systému, celé toto vlákno by vôbec nevzniklo ... prípadne stačil jediný mail ...
Inak sú to pekné a vydarené repliky, nečudo, že spôsobujú na trhu komplikácie :-)
Ešte jednu vec na záver ... jedným z darčekov pre dcéru, ktorá má budúcu sobotu 18. narodeniny, mala byť strieborná replika Malého groša z tejto objednávky, ktorú som chcel upraviť ako prívesok ... vlastne najskôr som si všimol, že replika Malého groša má byť razbou s letopočtom 1593 (dcéra je ročník 1993, takže by to bolo akože po 400 rokoch :-) ...
Replika Malého groša, ktorá mi prišla má rok 1584 !!! Na stránke je len 1593 - nikde nebola možnosť výberu z dvoch letopočtov - rok 1584 ma proste zaskočil (koľko krát za život si môžem povedať, že ma rok 1584 zaskočil :-)))
Reklamovať to radšej nebudem.
Končím a vypínam.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.