Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101

Profilový obrázek
xaverian

Uživatel

Zaregistrován:
8. 5. 2022

#81 7. 1. 2025, 18:32
Poslední úpravu provedl(a) xaverian v 7. 1. 2025, 18:32
Profilový obrázek
kolo101

Moderátor

Zaregistrován:
22. 10. 2010

#82 13. 9. 2025, 11:21

Vazeni kolegove a pratele BaH. Chtel bych vas informovat, ze pripravuji mezinakladovy tisk Katalogu deskovych vad BaH - kamenotisk. Puvodni katalog vysel pred 5 lety a od te doby se mnohe zmenilo. Nastal posuv v poctu zdokumentovynych DV a pribylo znacne mnozstvi obrazku, ktere v I.vydani chybely.

Tento soukromy dotisk se realizuje pouze z duvodu prehlednosti katalogizovanych deskovych vad. V soucasnosti se pri verifikaci noveho potencialniho klusu musi prohlednout stavajici katalog a tri dalsi soubory s ulozenymi znamkami, plus dalsich n obrazku. To je uz velmi diskomfortni, takze jsem se rozhodl, ze pro me sebe a me kolegy, kteri jsou vice, ci mene zainteresováni v hledani DV pripravym vytisk s malym nakladem. Bohuzel se ukazalo, ze cena by byla vyssi, nez jsem predpokladal, tak davam ve znamost, ze kdo by mel zajem o tento katalog, muze mi napsat na muj mail

jarek@kolo101.cz

a ja jej zaradim do databaze. Tim se naklad zvysi a cena by se mela, sice ne o moc, ale preci jen zmensit.

nyni se finisuje s dokoncenim katalogizace poslednich DV, nasledne se aktualizuje katalog. Tento proces vidim asi na jeden mesic. nasledne se uzavre prijem objednavek, coz bude cca 20.10.2025 a katalog pujde do tisku.

po vytisteni bude po zaplaceni distribuovan. Cenu se samozrejme odberatel dovi predem, ale chci ji dostat do 20€ neboli 500 CZK bez dopravy.

jeste naokraj. dnes je priprava pro cca 12-15 lidi.

Profilový obrázek
Irokez

Uživatel

Zaregistrován:
15. 7. 2011

#83 14. 9. 2025, 16:25

Dovolím si pridať niekoľko posledných úlovkov lepších razítok z územia Bosny. Nech sa to tu trochu rozbehne.

Profilový obrázek
kolo101

Moderátor

Zaregistrován:
22. 10. 2010

#84 14. 9. 2025, 21:24
Dovolím si pridať niekoľko posledných úlovkov lepších razítok z územia Bosny. Nech sa to tu trochu rozbehne.

pane kolego,

super, niektore exemplare su velmi zaujimave. pokial suhlasite, poslite mi je na mail, nudem rad.

peciatky maju zaujimavu az velmi hodnotu !! gratulujem .

moj mail poznate

js

Profilový obrázek
Irokez

Uživatel

Zaregistrován:
15. 7. 2011

#85 14. 9. 2025, 22:23

Samozrejme. Zajtra ich oskenujem a pošlem. Niektoré sa budú hodiť aj pre Váš katalóg razítok.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.