Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101

Vazeni kolegove a pratele BaH. Chtel bych vas informovat, ze pripravuji mezinakladovy tisk Katalogu deskovych vad BaH - kamenotisk. Puvodni katalog vysel pred 5 lety a od te doby se mnohe zmenilo. Nastal posuv v poctu zdokumentovynych DV a pribylo znacne mnozstvi obrazku, ktere v I.vydani chybely.
Tento soukromy dotisk se realizuje pouze z duvodu prehlednosti katalogizovanych deskovych vad. V soucasnosti se pri verifikaci noveho potencialniho klusu musi prohlednout stavajici katalog a tri dalsi soubory s ulozenymi znamkami, plus dalsich n obrazku. To je uz velmi diskomfortni, takze jsem se rozhodl, ze pro me sebe a me kolegy, kteri jsou vice, ci mene zainteresováni v hledani DV pripravym vytisk s malym nakladem. Bohuzel se ukazalo, ze cena by byla vyssi, nez jsem predpokladal, tak davam ve znamost, ze kdo by mel zajem o tento katalog, muze mi napsat na muj mail
jarek@kolo101.cz
a ja jej zaradim do databaze. Tim se naklad zvysi a cena by se mela, sice ne o moc, ale preci jen zmensit.
nyni se finisuje s dokoncenim katalogizace poslednich DV, nasledne se aktualizuje katalog. Tento proces vidim asi na jeden mesic. nasledne se uzavre prijem objednavek, coz bude cca 20.10.2025 a katalog pujde do tisku.
po vytisteni bude po zaplaceni distribuovan. Cenu se samozrejme odberatel dovi predem, ale chci ji dostat do 20€ neboli 500 CZK bez dopravy.
jeste naokraj. dnes je priprava pro cca 12-15 lidi.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.